Du er her: Student.no > Blogg > NSO som organisasjon > Jeg vil gjerne gratulere NSO med 3-års dagen!

01.07.2013 (oppdatert 10.09.2014)

Jeg vil gjerne gratulere NSO med 3-års dagen!

Jeg kjenner NSO som en kunnskapsrik, strategisk og proff organisasjon som fremmer studentenes interesser på en overbevisende måte.

NSO slåss for studenter med et bredt perspektiv. De kommer med offensive forslag når det gjelder studentboliger, studiefinansiering og andre saker som er viktig for lik rett til utdanning og studentvelferd. Men NSO er også en viktig premissleverandør for arbeidet med økt kvalitet i høyere utdanning, studentaktiv forskning og hele politikkområdet innenfor høyere utdanning og forskning. Jeg er særlig imponert over at NSO er tydelige i sine prioriteringer, det har gitt betydelig gjennomslag i flere studentboliger, investeringer i mange nye kunnskapsbygg og et tydelig utdanningsperpektiv i Forskningsmeldinga.

NSO er en god – og krevende – samarbeidspartner for meg, og en god alliert for at hele regjeringen skal prioritere høyere utdanning og forskning høyt.

Gratulerer med dagen!

Hilsen Kristin Halvorsen

Del dette