Du er her: Student.no > Blogg > Medlemslagene > Sommerens høydepunkt er her!

04.08.2015 (oppdatert 06.08.2015)

Sommerens høydepunkt er her!

I likhet med mange tillitsvalgte i organisasjonen, troppet et nytt arbeidsutvalg i NSO på 1. juli. Vi har nå lagt en kald og regntung sommer bak oss, og vi er klare for å sparke den nye perioden i gang sammen med resten av organisasjonen.

Dette skal vi gjøre på NSOs oppstartkonferanse Avspark, som går av stabelen førstkommende helg. På Avspark samles alle våre interne tillitsvalgte fra de faglige, organisatoriske og politiske komiteene, i tillegg til Sentralstyret og ledere og nestledere fra medlemslagene. Det er i alt over 100 påmeldte, så dette kan ikke bli annet enn knallbra!

Hovedmålet med Avspark er at alle blir kjent med sin rolle i organisasjonen, NSOs politiske målsettinger og andre tillitsvalgte i medlemslagene og i komiteene. Avspark er i tillegg arenaen hvor vi virkelig starter arbeidet med å gjennomføre prioriteringene som landsmøtet bestemte i april.

Helgen vil bestå av mye politisk innhold, og allerede på konferansens første dag skal vi innom alt fra kommunevalg og studentboliger, til mangfold i akademia og rekruttering i studentbevegelsen. I tillegg til det politiske vil det bli gitt god opplæring i hva de ulike rollene består av. Det er verdt å merke seg at Sentralstyret er et nytt organ som har tatt over rollen Landsstyret tidligere har hatt i organisasjonen. Sentralstyret skal derfor bli enige om dets rolle i NSO, hvordan arbeidet skal foregå gjennom året og hvordan saksgangen fungerer.

I konferansens siste bolk; Fra geit til ape, tar vi i arbeidsutvalget med oss alle konferansedeltakerne med på en reise gjennom det studentpolitiske året NSO allerede har gått inn i.

Avspark avholdes i tradisjonens tro på eksotiske og idylliske Romerike Folkehøgskole på Jessheim. Til tross for at årets sommervær støtt og stadig har lekt gjemsel, lever vi i troen på at helgen vil bestå av sol og sommertemperaturer i flotte omgivelser.

Vi gleder oss til å starte det nye studentpolitiske året for fullt!

Del dette