Du er her: Student.no > Blogg > Landsmøtet > Hei hei, this is valgkomiteen blogging!

23.10.2015

Hei hei, this is valgkomiteen blogging!

Dette er et blogginnlegg fra valgkomiteleder om ønsker for året som kommer.
Dette er et blogginnlegg fra valgkomiteleder om ønsker for året som kommer.

Vi består av leder Lasse Heggedal, og medlemmene Karen Marie Skaret, Tord Øverland, Eirin Vetaas og Ingelin Rendal. Vi har den spennende og gøyale jobben med å innstille på mange verv i NSO. Vi kommer til å informere mange ganger om mulighetene som finnes i NSO, men denne gangen ønsker vi bruke litt mer tid på oss selv 😉

Sammen har vi vår bakgrunn fra 5 – 6 forskjellige institusjoner med god geografisk spredning, god kjønnsbalanse og med ulik faglig bakgrunn. Noen av oss er i fast jobb, mens andre studerer. Noen av oss har mye erfaring fra ungdomspolitikken, og noen startet det hele i studentbevegelsen. Felles for oss alle er at vi vil bli kjent med flest mulig av dere. Snakk gjerne med oss, og det trenger ikke bare være snakk om valg og verv. Husk at ingen prat med oss er forpliktende og alle samtaler med oss er taushetsbelagt.

Det kommende året er det mange verv vi skal innstille til, og de fleste vil være til landsmøtet i april. Vi innstiller selvfølgelig på leder og resten av arbeidsutvalget (AU), vi skal innstille på sentralstyret (SST) og ledere for flere komiteer. Hvor mange verv vi skal innstille på og fylle strides de lærde om, men vi har kommet frem til at 50 er nok ikke så langt unna. Derfor er det viktig at dere motiverer og oppfordrer medstudenter til å stille. Vet du om en god kandidat så tips oss gjerne.

Den første innstillingsjobben vår er til vedtektskomiteen (VTK), som skal velges allerede 6. november. Fristen for å stille, for å bli vurdert av valgkomiteen er 2. november. Komiteen består av 3 personer, og vi ser etter folk med ulik organisasjonserfaring, og som gjerne har sett en vedtekt tidligere. Du kan  lese mer om det vervet her!

Det var det for denne gang! Vi snakkes, sånn plutselig!

Del dette