Du er her: Student.no > Blogg > Landsmøtet > Valgkomiteen har ordet!

08.09.2016

Valgkomiteen har ordet!

Valgkomiteen 2016/2017
Valgkomiteen 2016/2017

Hei, alle dere der ute. Vi i NSOs valgkomite har lyst å si litt om oss selv, og samtidig dele noen tanker om arbeidet vårt det kommende året.

Først og fremst; hvem er vi? Synne er lederen vår, ei smilende frøken fra Asker. Anne Marte bor i Sandefjord, og tar en del tog. André er en ringrev i organisasjonen, Vegard skal løpe maraton en måned etter at disse ordene skrives, mens Trond best kan beskrives som en som bor i Haugesund. Sammen utgjør vi valgkomiteen – det er vi som skal bli kjent med hele organisasjonen og prøve å danne oss et bilde av hvem som er best egnet til å føre den videre. Du vet når du sitter på landsmøtet og får beskjed om at en kandidat for eksempel er «enstemmig innstilt»? Det er oss! Det er vi som har innstilt enstemmig!

Landsmøtet er altså vår time to shine, men det fordrer at vi har jobbet mye, hardt og målrettet gjennom hele året. Til å begynne med har vi gått gjennom prosedyrene rundt NSO sine forskjellige valg de siste årene, og gjort oss opp noen meninger om hvordan vi kommer til å utføre mandatet landsmøtet har gitt oss. Metodene blir mye de samme som tidligere valgkomiteer har brukt, selv om vi prøver å konstant gjøre prosessen bedre og samtidig lytte til tilbakemeldingene fra organisasjonen – som Synne fortalte på Avspark forsøker vi å få til en intervjurunde også med kandidater til sentralstyret i år.

Vi kommer til å blogge en del i løpet av året, slik at dere til enhver tid kan være oppdatert på hvor vi er i løypa. Vi kommer også tilbake med viktige frister i løpet av året, da især frister som er relevant for dere som vurderer å stille til valg til noen av vervene i organisasjonen. Vår første offisielle oppgave kommer faktisk om ikke så lenge (mer spesifikt 20. oktober), da vi skal innstille på tre personer til vedtektskomiteen (VTK) til neste års landsmøte. Spennende saker.

Vi gleder oss til å bli kjent med flest mulig av dere i løpet av året. Som sagt vil vi holde dere oppdatert på ståa i the #VKlife her, så… Watch this space, som det heter på utaskjærsk. Sånn, det var det i første omgang. Bjuda på!

XOXO – Synne, Anne Marte, André, Vegard og Trond

Del dette