Du er her: Student.no > Blogg > Landsmøtet > Valgkomiteen har innlegg, og håper på mange replikker

09.12.2016 (oppdatert 16.12.2016)

Valgkomiteen har innlegg, og håper på mange replikker

Hola til alle i eksamensbobler, studentpolitikerbobler eller andre bobler!

Valgkomiteen (VK) ønsker seg mange julegaver i år. Vårt største ønske er selvsagt å bli bedre kjent med så mange som mulig i organisasjonen.

I den forbindelse har vi fått på plass en «Hotline» til VK! Det er lite «Bling» å få på andre siden, men du får lassevis av gode tanker og en kveldsbønn til Nissen, hvor vi forteller at du har vært snill i år og fortjener mange pakker under treet.

Det er et enkelt tipsskjema hvor du kan fortelle om det fantastiske mennesket du kjenner, som du mener valgkomiteen bør ha på blokka frem mot landsmøtet i mars. Det går rett til oss i VK. Vi håper dere syns dette er et nyttig supplement til de mulighetene vi får til å treffe dere ansikt til ansikt. Det er dessverre alt for lite tid og alt for mange mennesker til at vi får gitt dere den oppmerksomheten dere fortjener.

Så sjekk ut VKs Hotline og send oss dine beste tips!

Tips til VK

For de kjedelige, konvensjonelle av dere er selvsagt også vk@student.no fremdeles aktiv. Wink wink

Heisann, Sentralstyret!

Under helgens sentralstyremøte skal VK prate med alle vi ikke har pratet med blant styremedlemmene, komitélederne og NSOs arbeidsutvalg. Vi håper mange har gjort seg noen tidlige tanker om hva 2017 vil bringe av nye muligheter, valg og verv for deres del. Men vi gleder oss også som alltid, til å prate med dere som bare vil tipse og skryte opp andre.

Deres erfaringer om hva som kreves og bør forventes av kandidater til vervene dere innehar, er også verdifull informasjon for valgkomiteen. Så ikke nøl med å ta kontakt selv om du ikke har tenkt å stille selv!

Oppdatering om alle viktige datoer og tidsfrister vil komme rett etter jul, men vi tenkte det kunne vente fordi eksamen og jul…

Vi håper dere får en flott førjulstid!

VK out!

Del dette