Påmelding til landsmøtet 2022

PåmeldingSamtlige som skal på landsmøtet og formøtet må melde seg på senest 12. mars.

NSO dekker reise og opphold for delegater og faste observatører som har meldt seg på og bestilt reise innen de fastsatte fristene. Delegatene må i tillegg være innmeldt på eget skjema fra medlemslaget, innen 10. mars, for å få stemmerett på landsmøtet. Hvis en delegat melder forfall til landsmøtet kan en vara melde seg på også etter 12. mars, ved å sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Påmelding etter fristen skal kun skje etter avtale.

Trykk på denne knappen for å melde deg på:

MELD DEG PÅ LANDSMØTET/FORMØTET HER

Påmelding til landsmøtet

Hvis du er delegat eller har en annen rolle på landsmøtet i henhold til vedtektenes § 4.5, kan du melde deg på landsmøtet. Se oversikt. Hvis medlemslaget har nøyaktig én delegat, kan også én vararepresentant fra medlemslaget melde seg på landsmøtet. Formålet med ordningen er at delegaten skal slippe å delta på landsmøtet helt alene. Personer som er vara for et medlemslag med mer enn én delegat skal melde seg på landsmøtet hvis, og bare hvis, de skal møte for en delegat som har meldt forfall eller hvis de har en annen rolle på landsmøtet. Dersom medlemslaget ønsker å sende en person fra varalista som gjest (og selv betale reise og opphold for vedkommende), skal deltakeren melde seg på landsmøtet som gjest fra medlemslaget, og ikke som vara. Hvert medlemslag kan melde på én gjest hver. Hver enkelt delegat må meldes på for seg selv, slik at vi får alle opplysningene vi trenger. Det er viktig at alle meldes på med riktig status (delegat, observatør, gjest). Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du er i tvil om noe i påmeldingen.

Påmelding til formøtet

2. - 3. april arrangeres det et forberedende møte (formøte) i Stavanger. Alle med delegat- eller observatørstatus på landsmøtet kan delta hvis de ønsker det, men programmet blir utformet hovedsakelig med tanke på dem som ikke har deltatt på landsmøtet før. Du benytter samme skjema for å melde deg på landsmøtet og formøtet.

Kontaktperson


Victor Elias Okpe
Organisasjonskonsulent - midlertidig stilling

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 96044658

Mer informasjon


Kontakt oss


E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon: 22 04 49 70
hverdager 09.00–16.00

Org.nr. 995 523 868

Adresse


Post- og besøksadresse:
Norsk studentorganisasjon – NSO
Holbergs gate 1
0166 Oslo

Design og utvikling av Bonefish.no