Reise og opphold landsmøte 2022

Reise og oppholdDet du trenger å vite om reise og opphold i forbindelse med landsmøtet.

NSO dekker reise og opphold for delegater og faste observatører som har meldt seg på og bestilt reise innen de fastsatte fristene.

Hopp direkte til:

Reise

Landsmøtet avholdes på Quality Hotel Tønsberg.
Av hensyn til miljøet anbefaler vi å reise med tog til og fra formøtet/landsmøtet når det er mulig.

Bestilling av reise og overnatting i NSO

Transport til landsmøtehotellet

Det går tog og buss til Tønsberg, både fra Torp Sandefjord lufthavn (nærmest), Oslo lufthavn, og fra Oslo S/Oslo Bussterminal.

Det er 10 minutt gangavstand fra Tønsberg stasjon til Quality Hotel Tønsberg. Gateadressen til hotellet er Ollebukta 3 (kart).

Du finner rutetabell for tog på nsb.no

Du finner rutetabell for buss på nettbuss.no (reiser fra Oslo) og nor-way.no (reiser fra Torp Sandefjord).

Dekking av kostnader

NSO dekker reise og opphold for delegater og faste observatører (henhold til vedtektenes § 4.5) som har meldt seg på og bestilt reise innen de fastsatte fristene. Medlemslag faktureres for eventuell gjest de melder på landsmøtet.

Dekking av kostnader er ellers regulert av miljø- og økonomireglementet. Merk at eventuell dekking av kostnader for bruk av privatbil må godkjennes av leder/nestleder på forhånd. Send isåfall en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For å få refundert de utleggene du har hatt på reisen til og fra landsmøtet eller formøtet må du sende en reiseregning til NSO. Skjemaet må fylles korrekt ut og sendes sammen med kvitteringene til NSO innen seks uker etter arrangementet.

Skjema for reiseregning

Innsjekk/registrering

Registrering

Alle som skal delta på landsmøtet må registrere seg når de ankommer. Registrering foregår i hotellobbyen. Da får alle samtidig utdelt et navneskilt, og delegater får utdelt sitt delegatskilt som de trenger for å votere under landsmøtet.

Det er spesielt viktig at delegater og observatører med tale- og forslagsrett registrerer seg før møtestart fordi registreringen brukes som grunnlag for oppropet i møtet. Eventuelle deltakere som ikke registrerer seg ved ankomst blir fakturert for oppholdet i etterkant.

Delegasjonsledermøte

Det blir samling for alle delegasjonslederne før møtestart. På møtet blir det en kort gjennomgang av praktiske ting som er viktig for delegasjonene, og anledning til å stille spørsmål.

Delegasjonslederne må registrere seg før dette møtet.

Overnatting

Alle som skal overnatte i forbindelse med landsmøtet skal bo på Quality Hotel Tønsberg. Det er samme hotellet som landsmøtet avholdes ved.

NSO reserverer hotellrom til alle på bakgrunn av påmeldingen, både til formøtet og landsmøtet. For at alle skal ha samme mulighet til å være samlet, får alle som ønsker det tildelt hotellrom på landsmøtet, uavhengig av bosted.

Normalt blir du tildelt dobbeltrom. Hvis du har behov for enkeltrom, på grunn av medisinske årsaker, må du oppgi dette når du melder deg på.

Kontaktperson


Anita Olsen
Administrasjonskonsulent

E-post:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf:92603696

Mer informasjon


Kontakt oss


E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon: 22 04 49 70
hverdager 09.00–16.00

Org.nr. 995 523 868

Adresse


Post- og besøksadresse:
Norsk studentorganisasjon – NSO
Holbergs gate 1
0166 Oslo

Design og utvikling av Bonefish.no