Skip to main content
08 January 2024

Nå er det din mulighet - still til valg

Nå er det din mulighet - still til valg

Fra i dag har du muligheten til å stille til valg for å representere over 270 000 norske studenter.

-I dag har vi åpnet din mulighet til å være med å styre Norsk studentorganisasjon inn i fremtiden, sier leder av valgkomiteen, Ina Maria Finnerud.

Landsmøtet i NSO skal velge tillitsvalgte til mange verv. Fra i dag har NSO åpnet kandidatskjemaene og dermed muligheten til å stille til valg for verv i arbeidsutvalget, sentralstyret og øvrige komiteer. Selve valget vil foregå under årets vakreste eventyr, nemlig Landsmøtet i NSO i Tønsberg, første helgen i april (5.-7. april).


Tidslinje valg png

Frister for å bli vurdert av valgkomiteen:

  • Frist for å stille til Arbeidsutvalget (AU) - 25.februar
  • Frist for å stille til Sentralstyret (SST) - 3. mars
  • Frist for å stille til komiteledere og kontrollkomiteen (KK) - 4. april

Les mer om valget, frister og still til valg her:

- Jeg kan love deg at verv i NSO er gøy, spennende og utviklende. Jeg anbefaler alle å gripe muligheten for å potensielt representere studentstemmen inn i fremtiden, sier Oline Sæther, leder av NSO.

- Valgkomiteen ser fram til å se engasjerte og dyktige studenttillitsvalgte fremme sine kandidaturer i ukene som kommer. NSO er en organisasjon med rom for alle og vi i valgkomiteen verdsetter mangfoldet av kompetanse som finnes blant studentene. Så ikke nøl, send inn ditt kandidatur nå og bli med på å forme fremtidens studentbevegelse, avslutter leder av valgkomiteen, Ina Maria Finnerud.