08 February 2021

Nå kan du stille til valg i studentbevegelsen!

Nå kan du stille til valg i studentbevegelsen!
NSOs Valgkomité 2020/21

Det er i underkant av tre måneder til landsmøtet som arrangeres 22. – 25. april, og du kan allerede nå stille til valg.

–Studenter i hele landet har fått sin studiehverdag snudd på hodet som et resultat av pandemien. Jobben studenttillitsvalgte i hele landet gjør er uvurderlig, og mulighetene for å bidra til positive endringer for alle landets studenter har kanskje aldri vært større, sier leder av valgkomiteen Nikolai Klæboe.

Landsmøtet som er NSOs øverste organ skal i tillegg til å vedta spennende politikk og visjonære handlingsplaner velge en rekke personer til mange ulike og spennende verv for den kommende perioden. Landsmøtet skal velge et arbeidsutvalg, sentralstyre, politiske og organisatoriske komiteer.

Still til Valg – Kandidatskjema

– AU i NSO er litt som milla. Det kan være utfordringer som virker uoverkommelige, men med samarbeid og vilje får man til alt. Og så får du vennskap og opplevelser du snakker om resten av livet, som kjeder alle andre som ikke har opplevd det selv,  sier tidligere arbeidsutvalgsmedlem Stian Skarheim Magelssen.

Les om valg på landsmøtet

Vi håper selvsagt at du ønsker å stille til valg i år. I tillegg trenger vi deres hjelp til å få spredd det glade budskap. Fortell de engasjerte medstudentene deres at dere tror de ville gjort en god jobb i NSO og at dere tenker de burde stille til valg. Vi setter også stor pris på om dere tipser oss i valgkomtieen om engasjerte studenter dere tenker kunne spille en rolle i NSO det kommende året.

TIPS VALGKOMITEEN

Kontakt oss


E-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: 22 04 49 70
hverdager 09.00–16.00

Org.nr. 995 523 868

Adresse


Post- og besøksadresse:
Norsk studentorganisasjon – NSO
Holbergs gate 1
0166 Oslo

Design og utvikling av Bonefish.no