Jurymedlemmer til utdanningskvalitetsprisen 2023 og 2024 (Honorert verv )

Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse (HK-dir) ønsker med dette å invitere NSO til å oppnevne to medlemmer og to varamedlemmer til juryen for utdanningskvalitetsprisen for høyere utdanning 2023 og 2024.

Søknadsfrist: 31.01.2023

Klikk for å lese mer

Kunnskapsdepartementets utdanningskvalitetspriser for høyere utdanning deles ut hvert år. Formålet med prisen er å belønne fremragende arbeid med utdanningskvalitet og stimulere institusjonene og fagmiljøene til systematisk arbeid med å videreutvikle kvaliteten på utdanningene sine. Prisen er på 1 million kroner og deles ut årlig. Mer informasjon om ordningen og utlysningen finner du på HK-dirs nettsider.

Jurymedlemmene skal vurdere nominasjonene, gi en skriftlig begrunnelse for vurderingen og delta på møtene som er skissert under. Jurymedlemmer vil motta en godtgjørelse per evaluerte søknad, for forberedende arbeid og deltagelse i. Godtgjørelsen fastsettes i tråd med HK-dirs regler for godtgjørelse av medlemmer av styrer, komitéer og utvalg. Satsene for godtgjørelse er basert på veiledende satser for utvalgsgodtgjøring i Statens personalhåndbok (som i 2022 er kr 499,- pr. time for medlemmer). Det skal være to studentrepresentanter i juryen, en mannlig og en kvinnelig. Disse kan utnevnes for inntil to år. Vi vil også gjerne ha utnevnt vararepresentanter.

Frist for nominasjoner er 31. januar 2023. Vurderingen av nominasjoner vil igangsettes kort tid etter denne fristen. Alle jurymedlemmene leser alle nominasjonene. Det er vanskelig å anslå hvor mange nominasjoner det blir,  ca 10 kan være en rimelig antagelse. Jurymedlemmene blir enige om prisvinneren i jurymøtet.

Frister og forventet tidsbruk for vurderingsarbeidet: 

Søknadene er tilgjengelige for komitémedlemmene via HK-dirs søknadsplattform Espresso innen 2. februar 2023. Vurderingene skal fullføres innen jurymøtet (i uke 8 eller 9).

Forventet tidsbruk: 

  • 2 timer for å gjøre deg kjent med programdokumentene 
  • 2 timer for å delta på oppstartsmøte (i starten av februar
  • 2 timer per evaluerte søknad  
  • 2 * 3 timer for å delta i to digitale jurymøter (i starten til midten av mars) 

Nøyaktige tidspunkter for møtene avtales med jurymedlemmene.

Søk her

Kontaktperson


Simen Oftedahl
Nestleder

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 98225999

Kontakt oss


E-post: nso@student.no

Telefon: 22 04 49 70
hverdager 09.00–16.00

Org.nr. 995 523 868

Adresse


Post- og besøksadresse:
Norsk studentorganisasjon – NSO
Holbergs gate 1
0166 Oslo

Design og utvikling av Bonefish.no