Du er her: Student.no > Landsmøtet 2020 > Reise og opphold

Reise og opphold

Det du trenger å vite om reise og opphold i forbindelse med landsmøtet.

NSO dekker reise og opphold for delegater og faste observatører som har meldt seg på og bestilt reise innen de fastsatte fristene.

Hopp direkte til:

Reise

Landsmøtet avholdes på Quality Hotel Tønsberg.

Tog

Av hensyn til miljøet sier NSO sitt økonomi- og miljøreglement at du skal reise med tog eller annen miljøvennlig transport når det er mulig. Utgifter til tog- eller bussbilletter refunderes ved å sende en reiseregning.

Flyreiser

Det er det enkelte medlemslaget sitt ansvar å bestille flybilletter til sine delegater, enten ved å legge ut for reisen eller benytte medlemslagbrukeren på FCM Travel. Den som bestiller har ansvar for å velge de rimeligste billettene.

Flybilletter til formøtet må bestilles senest 14. mars.

Flybilletter til landsmøtet må bestilles senest 2. april.

Nærmeste lufthavn til Tønsberg er Torp Sandefjord. Det er også gode transportmuligheter fra Oslo lufthavn.

Hvis det skal bestilles billetter til grupper på 9 stykker eller flere, er det enklest og billigst å ringer FCM Travel på 81 55 84 80 og be om å få bestille gruppereise.

Sentralstyret, komitemedlemmer, eller andre som ikke reiser som delegater fra et medlemslag, kan bestille sin egen flyreise med sin egen bruker på FCM Travel eller få reiseutlegg refundert

Alle som skal benytte FCM Travel må først lese denne informasjonen:

Transport til landsmøtehotellet

Det går tog og buss til Tønsberg, både fra Torp Sandefjord lufthavn (nærmest), Oslo lufthavn, og fra Oslo S/Oslo Bussterminal.

Det er 10 minutt gangavstand fra Tønsberg stasjon til Quality Hotel Tønsberg. Gateadressen til hotellet er Ollebukta 3 (kart).

Du finner rutetabell for tog på vy.no

Du finner rutetabell for buss på nettbuss.no (reiser fra Oslo) og nor-way.no (reiser fra Torp Sandefjord).

Dekking av kostnader

NSO dekker reise og opphold for delegater og faste observatører (henhold til vedtektenes § 4.5) som har meldt seg på og bestilt reise innen de fastsatte fristene. Medlemslag faktureres for eventuell gjest de melder på landsmøtet.

Dekking av kostnader er ellers regulert av økonomireglementet. Merk at eventuell dekking av kostnader for bruk av privatbil må godkjennes av leder/nestleder på forhånd. Send isåfall en e-post til lm@student.no

For å få refundert de utleggene du har hatt på reisen til og fra landsmøtet eller formøtet må du sende en reiseregning til NSO. Skjemaet må fylles korrekt ut og sendes sammen med kvitteringene til NSO senest seks uker etter arrangementet.

Opphold

RegistreringInnsjekk/registrering

Alle som skal delta på landsmøtet må registrere seg når de ankommer. Registrering foregår i hotellobbyen. Da får alle samtidig utdelt et navneskilt, og delegater får utdelt sitt delegatskilt som de trenger for å votere under landsmøtet.

Det er spesielt viktig at delegater og observatører med tale- og forslagsrett registrerer seg før møtestart fordi registreringen brukes som grunnlag for oppropet i møtet. Eventuelle deltakere som ikke registrerer seg ved ankomst blir fakturert for oppholdet i etterkant.

Delegasjonsledermøte

Det blir samling for alle delegasjonslederne før møtestart. På møtet blir det en kort gjennomgang av praktiske ting som er viktig for delegasjonene, og anledning til å stille spørsmål.

Delegasjonslederne må registrere seg før dette møtet.

Overnatting

Alle som skal overnatte i forbindelse med landsmøtet skal bo på Quality Hotel Tønsberg. Det er samme hotellet som landsmøtet avholdes ved.

NSO reserverer hotellrom til alle på bakgrunn av påmeldingen, både til formøtet og landsmøtet. For at alle skal ha samme mulighet til å være samlet, får alle som ønsker det tildelt hotellrom på landsmøtet, uavhengig av bosted.

Normalt blir du tildelt dobbeltrom. Hvis du har behov for enkeltrom, på grunn av medisinske årsaker, må du oppgi dette når du melder deg på.