Du er her: Student.no > Landsmøtet 2021 > Formøte før landsmøtet 2021

Formøte før landsmøtet 2021

Velkommen til NSOs formøte 2021

Vi har gleden av å invitere deg til NSOs formøte. 9.-10. april arrangeres det et digitalt forberedende møte (formøte) for alle som har delegat- eller observatørstatus på NSOs 11. landsmøte (22. – 25. april 2021). Programmet blir hovedsakelig utformet med tanke på de som ikke har deltatt på noen av organisasjonens landsmøter før, men kan også være nyttig dersom man ikke tidligere har vært med på et digitalt landsmøte i NSO.

Vi skal gjennom de forskjellige sakene som skal opp på landsmøtet, samt gå gjennom praktisk informasjon knyttet til den tekniske gjennomføringen av møtet. Dere vil også få muligheten til å bli kjent med kandidatene som stiller til valg på landsmøtet.

Foreløpig tidsplan

Fredag 9. april: 18.00 – 20.00 (Debatt mellom kandidater til arbeidsutvalget)

Lørdag 10. april: 10.00 – 17.00 (Opplæring og forberedelser til landsmøtet)

I likhet med landsmøtet vil formøtet bli avholdt på Zoom og i GoPlenum. Dette gir en god mulighet til å bli kjent med disse plattformene i forkant av LM11. 

Alle som skal på formøtet og landsmøtet må melde seg på senest 12. mars. Du melder deg på via samme skjema som du bruker for å melde deg på landsmøtet.

Formålet med formøtet er å forberede seg til landsmøtet, derfor er det kun personer som skal på landsmøtet som skal melde seg på. For eksempel skal vara melde seg på kun dersom det er sikkert at vedkommende må stille som vara også på landsmøtet.

Spørsmål om påmelding eller annet i forbindelse med formøtet, rettes til lm@student.no.

Formøte

Mer informasjon kommer.