Skip to main content

Avspark 2024

13.06.2024 - 16.06.2024

Avspark for NSO året 2024/2025 avholdes i år 13.-16.juni på Musikkfolkehøyskolen i Viken.

Programmet starter kl. 16:30 og det er mulig å sjekke inn fra 15:30. Det er viktig at alle sjekker inn ved ankomst og sjekker ut når de forlater arrangementet så vi vet hvem som er tilstede og ikke av beredskapshensyn. 

Programmet finner du her

Reise
Fra Gjøvik stasjon til Musikkfolkehøyskolen i Viken er det 15-20 minutter å gå. Det går også rutebuss som stopper like utenfor folkehøyskolen. 

Overnatting og måltider
Alle som er påmeldt får et dobbeltrom på folkehøyskolen med mindre de har meldt ifra om behov for enkeltrom. Innmeldte diettbehov blir tatt hensyn til og alle måltider serveres i matsalen. 

Alle deltakere må selv ta med sengetøy og håndkle. 

Folkehøyskolen har ordnet sjenkebevilgning til arrangementet så det er ikke tillatt med medbrakt alkohol i fellesområdene. Kiosken selger øl og vin på gitte tidspunkt. 

Pakkeliste finner du her

 

Sentralstyremøte
Sentralstyremøte 6 vil avholdes på avspark paralellet med det øvrige programmet. Sentralstyremøtene i NSO er åpne for alle og de som øsnker det kan observere møtet. Lørdag morgen inviteres påtroppende LS representanter spesifikt til å observere behandlingen av et politisk dokument som en del av deres opplæring til vervet. Dersom medlemslagets LS representant ikke er tilstede kan en annen fra medlemslaget ta deres plass. 

Alt om sentralstyremøte 6 finner du her.

 

Kontaktperson


Aurora Salmelid
Organisasjonskonsulent

E-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf: 476 05 874

Mer informasjon