17 March 2021

Can you hear me now?

Can you hear me now?

Denne uken startet SAiH årets kampanje, i år handler den om å støtte studentaktivister som menneskerettighetsforsvarere. Kampanjen Can you hear me now? Spiller på det vi alle har blitt kjent med det siste året, er jeg muta? Funker ikke lyden min?

For oss her hjemme handler dette om tekniske problemer vi ofte er skyld i selv. SAIHs kampanje peker derimot på de sensusere eller nektes utfrihet av helt andre grunner. Kampanjen varer i 14 dager, og målet er å vise frem studenter som menneskerettighetsforkjempere.Toppbanner 300x188

Kampen for demokrati, og ytringsfrihet er like viktig i dag. NSO er stolt av å være med på årets kampanje, og vi håper du besøker SaiHs nettsider for å lære mer om studenter rundt om kring i verden som står opp for ytringsfrihet og det liberale demokratiet, sier leder av NSO Andreas Trohjell.

Studentaktivister over hele verden tar en stor personlig risiko i sin kamp for et bedre samfunn. Stater er forpliktet gjennom FNs erklæring for menneskerettighetsforsvarere til å beskytte aktivister. Dessverre er det flere land som ikke oppfyller dette, og ofte er det staten selv som utsetter studentaktivistene for vold, trusler og vilkårlige arrestasjoner.

Les mer om Can you hear me now?

Kontakt oss


E-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: 22 04 49 70
hverdager 09.00–16.00

Org.nr. 995 523 868

Adresse


Post- og besøksadresse:
Norsk studentorganisasjon – NSO
Holbergs gate 1
0166 Oslo

Design og utvikling av Bonefish.no