Internasjonal politikk

Internasjonalisering er ofte knyttet til samhold, økt samfunnsnytte, nye impulser og inntrykk. Generelt kulturell utveksling på tvers av landegrenser. Internasjonalisering er ikke et luksusgode eller et overskuddsfenomen, men allikevel veldig nødvendig i en globalisert verden, som vi nå lever i.

Vi skal påvirke europeisk utdanningspolitikk

Vi i NSO jobber for at norske studenter skal påvirke europeisk utdanningspolitikk. Dette skjer blant annet gjennom Bologna-prosessen gjennom European Higher Education Area, og i EU gjennom European Students’ Union. Det viktigste for oss er at det vernes om gratisprinsippet, både for studenter i Norge, men også fordi som reiser utenlands eller kommer hit. Vi er opptatt av å være med på å styrke det internasjonale studentsamarbeidet for å sikre studenters interesser og rettigheter globalt.»

Les mer om dette her:

Kontaktperson


Bjørn Olav Østeby
Internasjonalt ansvarlig

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 98225995

Line Willersrud
Politisk rådgiver, fag og internasjonalisering

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  
Tlf: 97971525

Karsten Werner Nielsen
Kommunikasjonsrådgiver

E-post:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf:93048407

Kontakt oss


E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon: 22 04 49 70
hverdager 09.00–16.00

Org.nr. 995 523 868

Adresse


Post- og besøksadresse:
Norsk studentorganisasjon – NSO
Holbergs gate 1
0166 Oslo

Design og utvikling av Bonefish.no