10. februar 2022

Hvordan har du det?!

Hvordan har du det?!

Nå har du muligheten til å fortelle om hvordan din studenttilværelse er. 

Studentenes helse- og trivselsundersøkelse (SHoT) er den viktigste undersøkelsen for å kartlegge studenters helse- og trivselsituasjon. Undersøkelsen gjennomføres hvert fjerde år, og har siden 2010 bidratt til å sette studenthelse på den politiske dagsordenen. 

SHoT-undersøkelsen er kjempeviktig for at vi skal vite hvordan vi har det, som studenter. Jeg håper virkelig alle kan finne 20 minutter i en travel hverdag til å svare på undersøkelsen, ditt svar er viktig!, sier leder av Norsk studentorganisasjon, Tuva Todnem Lund.

Nytt med årets undersøkelse er at det vil være den første hovedundersøkelsen hvor studentene som er 35 år, eller eldre også kan svare på undersøkelsen.

Det er veldig bra at undersøkelsen nå skal kartlegge helse- og trivselsituasjonen til alle studenter. Vi forventer at utdanningsinstitusjonene legger til rette for at studentene kan svare på undersøkelsen, sier Todnem Lund. 

Årets undersøkelse er den fjerde ordinære undersøkelsen. Undersøkelsen gjennomføres av Folkehelseinstituttet (FHI) på oppdrag fra studentsamskipnadene SiO, Sammen og Sit. Alle svar blir anonymisert. 

Jo flere som svarer, jo lettere blir det for oss og politikerne å gjøre din og alles studenttilværelse bedre, derfor trenger vi din hjelp, avslutter Tuva Todnem Lund. 

Svar på undersøkelsen her

Kontaktperson


Maika Marie Godal Dam
Leder

E-post: leder@student.no
Tlf: 95792556

Maya-Katrin Skjeldal
Velferds- og likestillingsansvarlig

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 98225997

Mer informasjon


Kontakt oss


E-post: nso@student.no

Telefon: 22 04 49 70
hverdager 09.00–16.00

Org.nr. 995 523 868

Adresse


Post- og besøksadresse:
Norsk studentorganisasjon – NSO
Holbergs gate 1
0166 Oslo

Design og utvikling av Bonefish.no