09 March 2021

Hvorfor skal du stille til valg?

Hvorfor skal du stille til valg?

Vi kan ikke love deg at du i løpet av et år i arbeidsutvalget får gjennomslag for økt studiestøtte. Vi kan heller ikke love deg at du i sentralstyret får reformert organisasjonen i en helt ny retning. Og i en politisk komité kommer du nok ikke til å finne opp det nye kruttet i høyere utdanning. 

Det vi derimot kan love deg er et år du aldri kommer til å glemme, opplevelser du har med deg resten av livet, og en mestringsfølelse ved å oppdage alt du faktisk har å bidra med for alle Norges studenter.

Still til Valg – Kandidatskjema

Det er sjeldent man får revolusjonert noe på et år, men uten studentbevegelsens lange og utrettelige kamp ville vi ikke hatt de rettighetene vi har i dag. Og det har hvert eneste arbeidsutvalg, sentralstyre (og landsstyret, måtte det hvile i fred), komité, og studentdemokrati i Norge bidratt til over tid.

Uten dyktige, engasjerte, og motiverte tillitsvalgte stopper dette arbeidet opp. De store seirene man innimellom får er aldri det sittende arbeidsutvalgets fortjeneste alene. Man står alltid på kjempers skuldre, men man står også skulder til skulder. Og vi håper du har lyst til å bli en kjempe som kommende generasjoner studenter og studenttillitsvalgte kan ha trygt i ryggen når de fortsetter kampen.

TIPS VALGKOMITEEN

Vi vet du har det som kreves. Det gjelder å bare hoppe i det, og stole på seg selv. Vi i valgkomiteen gleder oss til å se deg stille til enten arbeidsutvalget, sentralstyret eller en komité i Norsk studentorganisasjon ved vårens valg.

Lykke til!

Hilsen valgkomiteen 

Kontakt oss


E-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: 22 04 49 70
hverdager 09.00–16.00

Org.nr. 995 523 868

Adresse


Post- og besøksadresse:
Norsk studentorganisasjon – NSO
Holbergs gate 1
0166 Oslo

Design og utvikling av Bonefish.no