15. november 2022

Vil ha attraktive kommuner og fylker for studenter

Vil ha attraktive kommuner og fylker for studenter

Våre norske kommuner og fylkeskommuner har et stort ansvar for å skape gode og attraktive studiebyer. Lokalvalget i 2023 nærmer seg og NSO vil gi partiene og de som skal bli våre nye folkevalgte, oppskriften på hvordan de kan bidra til å skape attraktive kommuner og fylker for sine studenter.

- Studenter i Norge utgjør over 300 000 mulige velgere. Her har partiene og deres folkevalgte en mulighet til å sørge for at studentene velger å studere i nettopp deres kommune og fylke, sier Maika Marie Godal Dam

Sentralstyre i NSO vedtok i høst en rekke forslag til hvordan norske kommuner og fylkeskommuner kan sette seg selv på kartet som attraktive og gode vertskommuner.  
 
Forslagene omhandler blant annet kollektiv rabatt, boliger, helse, medbestemmelse, arbeidsplasser, studentforeldre og bærekraft, som sammen vil skape gode studiesteder i hele landet.

- Vi har her gitt partier, de folkevalgte, kommuner og fylker oppskriften for hvordan de kan være en attraktiv vertskommune. nå er det bare å begynne, avslutter Godal Dam

En atraktive studentkommuner og fylkeskomuner

Kontakt oss


E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon: 22 04 49 70
hverdager 09.00–16.00

Org.nr. 995 523 868

Adresse


Post- og besøksadresse:
Norsk studentorganisasjon – NSO
Holbergs gate 1
0166 Oslo

Design og utvikling av Bonefish.no