Bestilling av reise og overnatting i NSO

For at du som tillitsvalgt skal slippe å legge ut for alle reiseutgifter selv, har NSO inngått avtale med reisebyrået Berg-Hansen. Der kan du bestille dine egne flybilletter og togbilletter som NSO faktureres for. Du har selv ansvar for å bestille reisen tidlig, og senest to uker før avreise, slik at det blir rimeligst mulig.

Reglene for å få refundert utgifter til reise og overnatting er bestemt av økonomireglementet.

Innhold

Bestille flybilletter, togbilletter eller overnatting.

Reisen bestilles via:

www.berg-hansen.no/logg-inn/

Tillitsvalgt med personlig bruker

Når du er valgt til et verv i NSO og trenger bestille reise ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så kan du få tilsendt en registeringslink til Berg-Hansen, hvor du lager din egen profil. Du MÅ registere deg med det navnet du har i passet ditt. Fyll ut mest mulig informasjon når du oppretter profil. Det gjør det lettere for oss og Berg-Hansen komme i kontakt med deg.

Når du har laget profil eller har profil hos Berg-Hansen bruker du linken over når du bestiller dine reiser i tilknytning til ditt tillitsvalgtarbeid i NSO.

Medlemslag

Medlemslag har ikke en medlemslagsbruker lengere. Når medlemslag skal melde seg på arrangementer i tilknytning til NSO må de henvende seg til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. som hjelper til med reisebestilling og/eller opprettelse av personlig profil.

Bestille reise

Når du har logget inn, klikker du på «Bestill reise», der for du opp din informasjon, klikk på skyvefeltet «Legg til/fjern», trykk neste, i skjermbildet som viser søk fly, hotell, bil eller tog.

Fyll inn fra og til, velg avreisedato og returdato. Er avreise og retur forskjellige datoer kommer hotellrom opp i egen linje grønn. Om du ikke trenger hotell fjerner du haken.

Under bestilling av flybilletter kan du filtrere søket på pris eller tid. På strekninger hvor det går tog kan du også velge å trykke å se togavganger. Velg de avganger som passer best, trykk neste og bookingen er klar.

Du skal IKKE legge inn kredittkortinformasjon noe sted under bestilling av reise.

For de av dere som har behov for hotell kan det inntil videre være du må betale for hotell, vi jobber med å få på plass en betalingsmetode for det.

Glemt passord

Hvis du glemmer passordet ditt kan du få et nytt ved å gå til www.berg-hansen.no klikke «Glemt brukernavn eller passord» og skrive e-postadressen din.

Gi beskjed til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du får feilmelding om at brukeren ikke finnes.

Ungdomsbilletter

Når du oppretter profilen din hos Berg-Hansen må du fylle inn din fødselsdato. Når du søker opp billetter får du automatisk opp ungdomsbilletter på fly i søkeresultatet.

Finner du ikke riktige billetter?

Berg-Hansen skal alltid tilby de samme reisene og prisene som flyselskapene selv tilbyr. Hvis du likevel ikke finner det du ser etter kan du kontakte Berg-Hansen via chat øverst oppe til høyre, så hjelper de deg. Berg-Hansen har døgnåpne kundeservice hele året.

Medlemslag og arrangement

Når du bestiller billetter eller overnatting må du skrive rett arrangement under bestillingen hos Berg-Hansen, slik at reisen blir riktig kostnadsført hos oss.

I feltet Medlemslag spesifiserer din tilhørighet til NSO i nedtrekksmenyen. For eksempel BI eller FFPK

I feltet Arrangement spesifiserer du hva du skal delta på. For eksempel «Høstkonferansen».

Innsjekking av bagasje

Alle billetter med SAS, Widerøe og Norwegian inkluderer innsjekking av bagasje når du bestiller gjennom Berg-Hansen.

Hos andre flyselskap kommer det som regel opp alternativ for den samme reisen både med og uten inkludert bagasje. Priser som ikke inkluderer bagasje er markert med en koffert med en rød strek over. Hvis du ikke får et alternativ som inkluderer bagasje, kan du uansett sjekke inn bagasje ved å betale et mellomlegg på flyplassen.

Reservere hotell

NSO refunderer utgifter du har til overnatting i forbindelse med verv du er oppnevnt til. Ring oss på 22 04 49 70 (hverdager 9-16) eller send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du vil vi skal reservere hotell for deg, sånn at du ikke trenger å legge ut for dette selv. NSO har egne avtalepriser med Thon Hotel og Scandic Hotels.

Hvis du vil reservere hotell selv, og få utgiften refundert i etterkant, må du huske å velge det rimeligste alternativet. Benytt dobbeltrom hvis dere er flere som skal overnatte. Bestill alltid overnatting tidligst mulig, og senest to uker i forveien.

I forbindelse med konferanser, og andre NSO-arrangement som du har meldt deg på, organiserer vi overnatting for deg.

Viktig å vite

  • Kontakt Berg-Hansen 24/7 på telefon (+47 220) 08050 eller send en henvendelse til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Bestill reise/overnatting tidligst mulig og senest to uker før arrangementet.
  • Hvilke utgifter som dekkes av NSO er regulert av økonomireglementet.
  • Bestill alltid de rimeligste billettene, slik økonomireglementet krever.
  • Ved hotellovernattinger benyttes dobbeltrom eller trippelrom om mulig.
  • Det er valgfritt om du ønsker å bruke Berg-Hansen eller om du vil legge ut for billettene selv og få utgiften refundert.
  • Reiseutgifter som du selv legger ut for refunderes når du sender reiseregning med kvitteringer til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., senest 6 uker etter avsluttet reise.

Kontaktperson


Anita Olsen
Administrasjonskonsulent

E-post:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf:92603696

Mer informasjon


Vedlegg


Eksterne lenker


Kontakt oss


E-post: nso@student.no

Telefon: 22 04 49 70
hverdager 09.00–16.00

Org.nr. 995 523 868

Adresse


Post- og besøksadresse:
Norsk studentorganisasjon – NSO
Holbergs gate 1
0166 Oslo

Design og utvikling av Bonefish.no